Technisch Documentalist

Ben je recent afgestudeerd werktuigbouwkundige? Dan is een rol als Technisch Documentalist bij uitstek de functie om je carrière mee te starten. Als Documentalist binnen Houdijk ben je werkzaam op de afdeling Mechanical Engineering. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de uitwerking van de klantspecifieke modules en deel-installaties die reeds door Houdijk Holland zijn verkocht, en de standaardisatie hiervan. Dit uitwerken gebeurt in het 3D CAD systeem Solidworks. Als Documentalist bied je technisch administratieve ondersteuning aan medewerkers van de afdeling Mechanical Engineering.

Werkzaamheden
  • Het verrichten van administratieve werkzaamheden zoals het samenstellen van richtlijnen, instructieboeken, manuals en gebruikershandleidingen.
  • Het registreren en beheren van technische informatie(in o.a. Sharepoint).
  • Het pro-actief verzamelen van informatie binnen en buiten de organisatie voor het uitwerken, opstellen en bewaken van de installatie instructies, voorschriften en handleidingen.
Wij vragen
  • Minimaal een afgeronde technische MBO opleiding(niv. 4).
  • Affiniteit met machinebouw.
  • Kennis en ervaring in het gebruik van MS-office pakketten.
  • Kennis en ervaring in het gebruik van een 3D CAD systeem (Solidworks of Inventor).
  • Representatief, kwaliteitsbewust en een analytische, proactieve en daadkrachtige instelling.
  • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. In woord en geschrift.
Wij bieden
Houdijk Holland is een gezonde en hard groeiende organisatie, waar kennisopbouw en innovatiekracht kernwaarden zijn. Je krijgt bij ons alle ruimte om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we je een goed pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen, een reiskostenvergoeding, een winstuitkering en een goed pensioenfonds. Ook vinden wij ontwikkeling erg belangrijk dus zorgen wij via interne en externe trainingen dat je technische product- en systeem kennis op peil blijft.

Geïnteresseerd?

Stuur uw brief met cv t.a.v. Mandy Olsthoorn naar jobs@houdijk.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.