Project Inkoper

Als Project Inkoper heb je als doel het creëren van een zo efficiënt mogelijke productie van klantorders. Je draagt zorg over de voorbereiding, inkoop en levering van alle koop- en maakdelen de door Houdijk verkochte toevoer-, doseer en sorteersystemen voor de internationale biscuitindustrie. Vanuit de supply chain afdeling zul je binnen een project team verantwoordelijk zijn voor het tijdig en juist opleveren van onderdelen c.q. installaties door de toeleveranciers. Als Project Inkoper rapporteer je aan de Manager Supply Chain en Assembly.

Werkzaamheden
 • Onderhandelen en contact houden met leveranciers.
 • Aanvragen en beoordelen offertes.
 • Bewaken van prestaties van leveranciers en waar nodig bijsturen.
 • Laten uitvoeren van inspecties van systeemdelen bij leveranciers.
 • Intern breng je advies over kosten en levertijd.
 • Materiaalplanning.
 • Verantwoordelijk voor de korte en midden termijn planning van de productie.

Wij vragen
 • HBO werk- en denkniveau verkregen uit een Technische opleiding.
 • Ervaring met inkoop binnen een technische- en/of productieomgeving is een pré.
 • In bezit van NEVI-1 of bereidheid om deze te volgen.
 • Ervaring met ERP systemen, bij voorkeur met ISAH.
 • Kennis en ervaring in het werken met een 2D/3D CAD systeem.
 • Een servicegerichte en kwaliteitsbewuste instelling.
 • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal, Engels ruim voldoende, Duits is een pre.
Wij bieden

Houdijk Holland is een gezonde en hard groeiende organisatie, waar kennisopbouw en innovatiekracht kernwaarden zijn. Je krijgt bij ons alle ruimte om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we je een goed pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen, een reiskostenvergoeding, een winstuitkering en een goed pensioenfonds. Ook vinden wij ontwikkeling erg belangrijk dus zorgen wij via interne en externe trainingen dat je technische product- en systeem kennis op peil blijft.

Geïnteresseerd?

Stuur uw brief met cv t.a.v. Mandy Olsthoorn naar jobs@houdijk.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.